ERNESTO Nóż ze stali szlachetnej z praktycznym uchwytem Opis artykułuwyjątkowo ostre ostrze z powłoką antyadhezyjną łatwe i precyzyjne...
Zobacz w sklepiemistrzowski nóż Santoku z serii Florence o długości 18 cm. Kompletnie kuty i zaopatrzony w wgłębienia na ostrzu. Wytwarzany z wysokiej...
Zobacz w sklepiedługość ostrza: 17 cmmateriał: stal (twardość HRC 58)waga netto: 0,37 kgwaga brutto: 0,425 kg
Zobacz w sklepieNóż typu azjatyckiego dedykowany do porcjowania mięsa i ryb oraz siekania warzyw. Specjalna powłoka chroni nóż przed uszkodzeniami...
Zobacz w sklepieKasumi Damascus Santoku z rdzeniem ze stali nierdzewnej VG-10 wykończony 32 warstwowym damastem. Wytwarzany tymi samymi metodami co...
Zobacz w sklepieKASUMI Hammered HM VG-10 Santoku 130mm 1 x Nóż 13cm Santoku unwersalny do krojenia ryb, mięs i siekania warzyw i owoców.stal wysokowęglowa...
Zobacz w sklepieKASUMI Hammered HM VG-10 Santoku 180mm 1 x Nóż 18cm Santoku unwersalny do krojenia ryb, mięs i siekania warzyw i owoców.stal wysokowęglowa...
Zobacz w sklepietyp: Nóż santoku Długość ostrza: 165 mm
Zobacz w sklepieTojiro Damascus Nóż Santoku 170mm Ostrze - stal 37 warstwowa, rdzeń VG-10, okute obustronnie stalą zawierającą 13% chromuTwardość -...
Zobacz w sklepieTojiro Zen Black Nóż Santoku 165mm Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10 Twardość - 60 HRC +/- Długość całkowita - 300mmDługość...
Zobacz w sklepie[Nóż Santoku Miyabi 5000MCD - Why Buy] Szlachetny nóż SANTOKU z kolekcji MIYABI 5000MCD jest odzwierciedleniem najkorzystniejszego...
Zobacz w sklepieKai Shun Classic Nóż Santoku 19 cm:długość ostrza 19 cmstal - zawartość węgla 1.0%, zawartość kobaltu 1.5% twardość stali 61? 1 HRC...
Zobacz w sklepieKASUMI VG-10 PRO Santoku 130mm 1 x Nóż 13cm Santoku unwersalny do krojenia ryb, mięs i siekania warzyw i owoców.japońska monolityczna...
Zobacz w sklepieNóż japoński Santoku DAMASCUS o długości 18 cm. Ma cieńsze ostrze od noża szefa kuchni, które stopniowo zaokrągla się na końcu stwarzając...
Zobacz w sklepieNóż Santoku z linii VG-10 PRO o długości 18 cm. Nieprzeciętnie się sprawdza przy krojeniu mięsa i ryb w cienkie plasterki. Dzięki wgłębieniom...
Zobacz w sklepieTojiro Origami Black Nóż Santoku Polerowany 165mm Ostrze - stal nierdzewna molibdenowo - wanadowaTwardość - 56-58 HRCDługość całkowita...
Zobacz w sklepieNóż ERNESTO®, uchwyt bambusowy / ze stali rdzoodpornej Opis towarunóż szefa kuchni bambus / stal nierdzewna: długie, wygięte ostrze...
Zobacz w sklepieNóż Santoku z linii Black Hammer o długości 16,5 cm. Ma ostrze cieńsze od klasycznego noża szefa kuchni, które stopniowo zaokrągla...
Zobacz w sklepieSantoku japoński nóż szefa kuchni z niemal prostą jak w tasaku krawędzią tnącą służący do siekania. Poprawnie radzi sobie z krojeniem...
Zobacz w sklepiepakiet noży ZWILLING® Gourmet 2 części komplet zawiera potrzebnik każdego kucharza. Kolekcja Gourmet charakteryzuje się tradycyjnym...
Zobacz w sklepieNóż Santoku Victorinox Swiss Classic to to wszechstronne narzędzie kuchenne o ostrzu 17 cm do krojenia mięsa, ryb i warzyw. Termin...
Zobacz w sklepieAmbrogio Sanelli Supra Colore,nóż Santoku, ze żłobieniami, 18 cm, zielony, Ostrze wytwarzane z wysokiej jakości stali nierdzewnej NITRO-B,...
Zobacz w sklepieNóż santoku 180 mm--//--CharakterystykaRodzaj Nóż santoku kolor Czarny MateriałyMateriał Stal molibdenowo-wanadowa, Polioksymetylen...
Zobacz w sklepieTojiro DP37 Nóż Santoku 170mm Ostrze - wykuto z 37 warstw wysokowęglowej i niskowęglowej stali VG-10, arcytrudnie twardy rdzeń stanowi...
Zobacz w sklepieTojiro DP3 Nóż Santoku 210mm Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10, okuty obustronnie stalą zawierającą 13% chromuTwardość -...
Zobacz w sklepieFISKARS Hard Edge Nóż typu Santoku wyjątkowo ostry i wytrzymałyWysokiej jakości japońska stal nierdzewna HRC 52Rękojeść z tworzywa...
Zobacz w sklepieTojiro Color Nóż Santoku Materiał - stal molibdenowo-wanadowaKolor - czarnyTwardość - 57-59 HRCDługość pełna - 300mmDługość ostrza...
Zobacz w sklepie[Nóż Santoku Miyabi 6000MCT - Why Buy] Japoński nóż Santoku z linii Miyabi 6000MCT jest nożem do korzystania codziennego, a jego nazwa...
Zobacz w sklepieTojiro A-1 Nóż Mini Santoku 140mm Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z wysokowęglowej stali rdzoodpornej VG-10 zawierającej kobalt...
Zobacz w sklepieTojiro Atelier EB Forged VG-10 Nóż Santoku - 17cmOstrze - VG-10 ręcznie kuta stal nierdzewna przez mistrza Tomo MatsumuraRękojeść -...
Zobacz w sklepieNóż Santoku z linii TITANIUM o długości 18 cm. Nadzwyczajnie się sprawdza przy krojeniu mięsa i ryb w cienkie plasterki. Dzięki wgłębieniom...
Zobacz w sklepieMistrz Takeshi Saji - YBB Santoku 18cm Nóż ręcznie kuty poprzez japońskiego Mistrza Takeshi Saji. Rękojeść z żółtej byczej kości. Profesjonalna...
Zobacz w sklepieTojiro Hand Made VG-10 Micarta Nóż Santoku 170mm Ostrze - rdzeń VG-10, 63 warstwyRękojeść - micarta, mosiądzTwardość - 60 HRC +/- 1Długość...
Zobacz w sklepieMistrz Takeshi Saji - WBB Santoku 18cm Nóż ręcznie kuty poprzez japońskiego Mistrza Takeshi Saji. Rękojeść z białej byczej kości. Profesjonalna...
Zobacz w sklepieTojiro Atelier VG-10 Nóż Santoku - 17cmOstrze - VG-10 ręcznie kuta stal nierdzewna poprzez mistrza Tomo MatsumuraRękojeść - eco woodTwardość...
Zobacz w sklepieNóż Santoku z linii VG-10 PRO o długości 13 cm. Perfekcyjnie sprawdzi się podczas krojenia w cienkie plasterki mięsa i ryb. Ostrze...
Zobacz w sklepieZWILLING® Motion nóż Santoku 18 cmFRIODUR®- nowoczesna technologia hartowania lodem - świetna twardość i rozciągliwość Najwyższej jakości...
Zobacz w sklepieNóż Santoku z linii VG-10 HM o długości 13 cm. Nóż Santoku posiada ostrze cieńsze od konwencjonalnego noża szefa kuchni, które stopniowo...
Zobacz w sklepie[Nóż Santoku Miyabi 5000FCD - Why Buy] Nóż Santoku firmy Miyabi nadzwyczajnie łączy progresywną estetykę z japońską tradycją. Ostrze...
Zobacz w sklepieNóż Santoku z linii VG-10 HM o długości 20 cm. Ma ostrze cieńsze od klasycznego noża szefa kuchni, które stopniowo zaokrągla się na...
Zobacz w sklepieNóż santoku 180 mm, Professional S SIGMAFORGE® nóż - jednym dokładnym kucia, wzór rdzoodpornej stali specjalnej, zwilling specjalnie...
Zobacz w sklepieNóż Santoku z linii TITANIUM o długości 18 cm. Nadzwyczajnie się sprawdza przy krojeniu mięsa i ryb w cienkie plasterki. Dzięki wgłębieniom...
Zobacz w sklepieTojiro Origami Nóż Santoku 165mm Ostrze - stal nierdzewna molibdenowo - wanadowaTwardość - 56-58 HRCDługość kompletna - 302mmDługość...
Zobacz w sklepieW każdej funkcjonalnej kuchni potrzebnym wyposażeniem są ostre i bezawaryjne noże kuchenne. Tę funkcję z powodzeniem spełnią wysokiej...
Zobacz w sklepieTojiro Shippu Nóż Santoku 165mm linia noży Tojiro Shippu to unikatowe połączenie ostrzy w stylu zachodnim z rękojeściami w stylu japońskim....
Zobacz w sklepieMistrz Takeshi Saji - RW Santoku 18cm Nóż ręcznie kuty poprzez japońskiego Mistrza Takeshi Saji. Rękojeść z hebanu. Profesjonalna kolekcja...
Zobacz w sklepieNóż kucharski Santoku 160 mm antypoślizgowa rękojeść wytwarzana z dwóch rodzajów tworzywa, twardego (kolor czerwony), i miękkiego...
Zobacz w sklepieMistrz Takeshi Saji - IW Santoku 18cm Nóż ręcznie kuty poprzez japońskiego Mistrza Takeshi Saji. Rękojeść z drewna 'Ironwood' (Tagayasan)....
Zobacz w sklepieTojiro DP3 Nóż Santoku 170mm Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10, okuty obustronnie stalą zawierającą 13% chromuTwardość -...
Zobacz w sklepieNóż Santoku z linii Tora o długości 16,5 cm. Nóż Santoku ma ostrze cieńsze od tradycyjnego noża szefa kuchni, które stopniowo zaokrągla...
Zobacz w sklepieKai Shun Classic Nóż Santoku Karbowany 18 cm:długość ostrza 18 cmkarbowane ostrzestal - zawartość węgla 1.0%, zawartość kobaltu 1.5%...
Zobacz w sklepieNóż Santoku z linii Black Hammer o długości 16,5 cm. Z laminowaną górą rączki. Posiada ostrze cieńsze od klasycznego noża szefa kuchni....
Zobacz w sklepieKai SEKI Magoroku Shoso Nóż Santoku Noże kolekcji SEKI Magoroku Shoso wyróżniają się prostotą i surowym designem. Zarówno ostrze jak...
Zobacz w sklepieKai Shun Classic Nóż Santoku 14 cm:długość ostrza 14 cmstal - zawartość węgla 1.0%, zawartość kobaltu 1.5% twardość stali 61? 1 HRC...
Zobacz w sklepieTojiro Origami Nóż Santoku Polerowany 165mm Ostrze - stal nierdzewna molibdenowo - wanadowaTwardość - 56-58 HRCDługość kompletna -...
Zobacz w sklepieKai Wasabi Black Nóż Santoku 16 cm:długość ostrza 16 cmstal wysokowęglowa Daido 1K6 o matowym wykończeniu twardość stali 57 - 59 HRCRękojeść...
Zobacz w sklepieNóż Santoku z wydrążonymi rowkami, z linii Gourmet producenta ZWILLING to rewelacyjne rozwiązanie dla osób chcących wejść w świat japońskich...
Zobacz w sklepieNóż Gerlach Style – sprawdzona jakość w nowoczesnym wydaniu Codzienna praca w kuchni wymaga stosownych narzędzi – najlepiej tych pochodzących...
Zobacz szczegółyNóż kuchenny Santoku GN-007 firmy GLOBAL. Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb....
Zobacz w sklepieNóż Santoku ze szlifem kulowym Profi Line. Ostrze tworzone z wysokiej jakości niemieckiej stali węglowej. Kuty na gorąco z jednego...
Zobacz w sklepieMIYABI 5000MCD Rocking Santoku HE 180mm 1x Rocking Santoku HE 180mm - tradycyjny japoński nóż kuchenny o uniwersalnym zaimplementowaniu...
Zobacz w sklepie[Nóż Santoku Miyabi 4000FC - Why Buy] Każdy, kto chciałby odkryć wielowiekową tradycję związaną ze sztuką noży, powinien zapoznać się...
Zobacz w sklepieNóż kuchenny Santoku G-46 firmy GLOBAL to japoński nóż o wszechstronnym zastosowaniu, przeznaczony zwykle do mięsa, warzyw i ryb. Ponieważ...
Zobacz w sklepieTojiro Zen Dąb Nóż Santoku 165mm Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10 Twardość - 60 HRC +/- Długość kompletna - 305mmDługość...
Zobacz w sklepie Nóż santoku z warstwą FISKARS EDGE Producent: Fiskars Materiał wykonania: stal nierdzewna Można myć w zmywarce: Nie zalecane Przeznaczenie:...
Zobacz szczegółytyp: Nóż santoku Długość ostrza: 165 mm
Zobacz w sklepieERNESTO® Noże z rękojeścią z bambusa / stali rdzoodpornej Opis produktunóż szefa kuchni długie, wygięte ostrze ze stali nierdzewnej...
Zobacz w sklepieTojiro Flash Nóż Santoku 180mm Ostrze - z tak zwanej stali damasceńskiej stworzono z 37 warstw (noże do obierania i noże Deba) albo...
Zobacz w sklepieCharakterystyka artykułu: Nóż rodzaju Santoku z szerokim ostrzem dla profesjonalistów i kucharzy hobbystów, wspaniały do siekania i...
Zobacz w sklepieMIYABI 7000D - nóż damasceński Santoku 18cm Nóż Santoku z kolekcji Miyabi 7000D dzięki prostocie użytkowania i imponującemu wyglądowi...
Zobacz w sklepieKai Pure Komanchi 2 Nóż Santoku 15 cm:długość ostrza 15 cmtwardość stali 53? 1 HRC Rękojeść - polipropylen Nóż Santoku Kai Pure Komanchi...
Zobacz w sklepiewariant: Nóż santoku Długość ostrza: 160 mm
Zobacz w sklepieKASUMI VG-10 PRO Santoku 180mm 1 x Nóż 18cm Santoku unwersalny do krojenia ryb, mięs i siekania warzyw i owoców.japońska monolityczna...
Zobacz w sklepieJapoński Santoku kuty Titanium 18 cm niebieski firmy Kasumi Noże TITANIUM to linia najwyższej jakości noży powlekanych tytanem japońskiej...
Zobacz w sklepieNóż Santoku Fiskars® Functional Form™, w stylu azjatyckim, o wszechstronnym zastosowaniuIdealny do krojenia mięsa, ryb czy warzywWytrzymałe...
Zobacz w sklepieNóż santoku producenta Wusthof linii Amici o długości 17 cm. Ma ostrze cieńsze od konwencjonalnego noża szefa kuchni, dzięki wgłębieniom...
Zobacz w sklepieStal damasceńska to numer jeden wykorzystywany w tworzeniu wysokiej jakości noży. Powstaje z 2 stali o różnym składzie, które przez...
Zobacz w sklepieTojiro A-1 Nóż Santoku 170mm Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z wysokowęglowej stali nierdzewnej VG-10 zawierającej kobalt Twardość...
Zobacz w sklepieNóż ERNESTO®, uchwyt bambusowy / ze stali rdzoodpornej Opis produktunóż szefa kuchni bambus / stal nierdzewna: długie, wygięte ostrze...
Zobacz w sklepieFISKARS FF Nóż Santoku rodzaju azjatyckiego 1057536FISKARS FF Nóż Santoku typu azjatyckiego 1057536 firma Fiskars jest jedną z najszczególniej...
Zobacz szczegółyTojiro Shirogami Kurouchi Nóż Santoku Polerowany 165mm Ostrze - stal 3 warstwowa rdzewna wysokowęglowa o wyjątkowo wysokiej czystości,...
Zobacz w sklepieNóż santoku 180 mm--//--CharakterystykaRodzaj Nóż santoku odcień Czarny MateriałyMateriał Stal chromowo-molibdenowo-wanadowa, Polioksymetylen...
Zobacz w sklepieZwilling TWIN Cousine 1 x Nóż Santoku z rowkami 18 cmSIGMAFORGE® - ostrze kute z nad wyraz wytrzymałej wysokowęglowej staliFRIODUR®-...
Zobacz w sklepieNóż Santoku z czarną rączką firmy Victorinox. Santoku to japońskie podejście do koncepcji noży kuchennych o uniwersalnym zastosowaniu....
Zobacz w sklepieMIYABI - Nóż Santoku 18 cm - 800DP Ostrza noży z linii 800DP Hibana imponują nie tylko uderzającym wzorem damasceńskim, który pochodzi...
Zobacz w sklepiekonwencjonalny nóż japoński z drewnianą rączką SANTOKU. Wysoka jakość stali węglowej X50CrMoV15. Jego wykonanie zagwarantuje idealną...
Zobacz w sklepieTojiro Origami Black Nóż Santoku 165mm Ostrze - stal nierdzewna molibdenowo - wanadowaTwardość - 56-58 HRCDługość całkowita - 302mmDługość...
Zobacz w sklepieKai Shun Classic Nóż Santoku 18 cm:długość ostrza 18 cmstal - zawartość węgla 1.0%, zawartość kobaltu 1.5% twardość stali 61? 1 HRC...
Zobacz w sklepieERNESTO® Noże z rękojeścią z bambusa / stali nierdzewnej Opis artykułunóż szefa kuchni długie, wygięte ostrze ze stali rdzoodpornej...
Zobacz w sklepieTojiro Zen Hammered Nóż Santoku 170mm Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10 Twardość - 60 HRC +/- Długość kompletna - 305mmDługość...
Zobacz w sklepieTojiro Shippu Black Nóż Santoku 165mm Ostrze - stal 63 warstwowa, rdzeń VG-10okuty obustronnie stalą zawierającą 13% chromu, z tak...
Zobacz w sklepieNóż Santoku z czerwoną rączką firmy Victorinox. Santoku to japońskie podejście do koncepcji noży kuchennych o uniwersalnym zastosowaniu....
Zobacz w sklepie