Brak danych
Nóż santoku z warstwą FISKARS EDGE Producent: Fiskars Materiał wykonania: stal nierdzewna Można myć w zmywarce: Nie zalecane Przeznaczenie: uniwersalny, santoku. Długość ostrza: 17 cm Oryginalny...
Prezentowana oferta sklepu OleOle! teoretycznie jest najlepszą ceną (119,99) w internecie. Propozycja nie uwzględnia kosztów wysyłki, dlatego przed zakupem dokładnie przeczytaj warunki dostawy.
Nóż santoku z powłoką FISKARS EDGE Producent: Fiskars Materiał wykonania: stal nierdzewna Można myć w zmywarce: Nie zalecane Przeznaczenie: uniwersalny, santoku. Długość ostrza: 17 cm Oryginalny produkt szanowanej firmy FISKARS Produktów producenta Fiskars nie trzeba nikomu pokazujeć.
To narzędzia kuchenne najwyższej jakości, które zyskały sobie przychylne opinie nawet najbardziej wymagających kucharzy. Nasz nóż zapakowany jest w fabryczny blister Wszystkie noże z najnowszej serii mają biały napis z logiem na ostrzu.
Dlaczego nie warto oszczędzać na nożach kuchennych? niejednokrotnie niska cena noży przystępnych w sieciówkach kusi. Poprawnie wyglądają, kosztują kilka złotych. Odradza się jednak kupowanie takich noży kuchennych. Dlaczego? Są one wykonane z walcowanego arkusza blachy, wybijane wykrojnikami, nawet nie są hartowane.
Niska cena jasno mówi o tym, iż nóż jest stworzony po prostu z tworzyw tanich. Na cenę noża wpływa typowo jakość ostrza. Jeśli będzie ono kiepskie, nóż utrudni pracę w kuchni. To po prostu pieniądze wyrzucone w błoto.
Takiego noża nie da się nawet naostrzyć. Czym kierować się, nabywając noże kuchenne? Wybierając nóż kuchenny, kieruj się z reguły częstotliwością wykonywania prac kuchennych. Jeśli zawodowo zajmujesz się gotowaniem, zainwestuj w najlepsze noże,posiadać przyjemność z korzystania z nich.
Niektórym wystarczą ok. 2 noże, gdyż za ich pomocą są w stanie wykonać niemal każdą kuchenną czynność. Inni potrzebują osobnych noży do chleba, sera, mięs, ryb. Kluczowa jest oczywiście jakość. Im lepsza jakość materiału, tym dłużej nóż będzie służyć.
wyjątkowo ważne jest dodatkowo to, jak dbamy o noże. Regularne ostrzenie to absolutne minimum....