Brak danych
Nóż Santoku Victorinox Swiss Classic to to wszechstronne narzędzie kuchenne o ostrzu 17 cm do krojenia mięsa, ryb i warzyw. Termin Santoku oznacza japońskie podejście do koncepcji uniwersalnego...
Prezentowana oferta sklepu M&M Gastro teoretycznie jest najlepszą ceną (172,56) w internecie. Propozycja nie uwzględnia kosztów wysyłki, dlatego przed zakupem dokładnie przeczytaj warunki dostawy.
Nóż Santoku Victorinox Swiss Classic to to wszechstronne narzędzie kuchenne o ostrzu 17 cm do krojenia mięsa, ryb i warzyw.
Termin Santoku oznacza japońskie podejście do koncepcji uniwersalnego noża kuchennego, który może być stosowany do wielu zadań i przygotowania najróżniejszego rodzaju potraw.
parametry noża kuchennego Victorinox Santoku:
Ostrze ze stali nierdzewnej ma ryflowanie wzdłuż całej krawędzi tnącej, zapobiegające przywieraniu do niej krojonych warzyw i mięs.
szeroka głownia usprawnia przenoszenia pokrojonych produktów do naczyń, może posłużyć także do rozgniatania czosnku. Wielkie gabaryty powodują, że Victorinox Santoku znakomicie sprawdzi się w trakcie krojenia pokaźniejszych owoców i warzyw np. Kapusty, arbuza albo cukini.
Nóż dla szefa kuchni w ofercie sklepu Kolba.plWysoko usytuowany chwyt broni kłykcie rąk przed kontaktem z deską. Rękojeść noża została stworzona z tworzywa TPE.
Dzięki szczególnie korzystnemu wyważeniu, niskiej wadze i specjalnemu kształtowi nóż jest wygodny w używaniu oraz będzie chętnie używany poprzez każdego miłośnika gotowania.