Brak danych
Najwyższej klasy nóż Nakiri MIYABI 5000MCD to dzieło sztuki kulinarnej. Zarówno ostrze, jak i rękojeść są wykonane z najcenniejszych materiałów, które kształtują ich uderzający wygląd. Mocny rdzeń...
Prezentowana oferta sklepu buylux teoretycznie jest najlepszą ceną (2 495,00) w internecie. Propozycja nie uwzględnia kosztów wysyłki, dlatego przed zakupem dokładnie przeczytaj warunki dostawy.
Najwyższej klasy nóż Nakiri MIYABI 5000MCD to dzieło sztuki kulinarnej. Zarówno ostrze, jak i rękojeść są wykonane z najcenniejszych materiałów, które kształtują ich uderzający wygląd. Solidny rdzeń ostrza ze stali proszkowej MicroCarbide MC63 jest broniony przez 100 warstw dwóch zróżnicowanych stali nierdzewnych.
postępowy proces hartowania i utwardzania wymrażaniem w -196°C MIYABI gwarantuje długookresową ostrość ostrzy CRYODUR. Pod atrakcyjnym wyglądem kwiatowy wzór warstwowy skrywa szczególną twardość i trwałość krawędzi tnącej.
Uzupełnieniem jest tak samo urzekający chwyt z brzozy Masur. Uznany materiał na rękojeści noża, brzoza karelska jest dodatkowo jedynym drewnem, jakie kiedykolwiek zastosowano w jajach Fabergé. Ekskluzywne i użyteczne noże MIYABI 5000MCD są tak komfortowe i wydajne jak błyskotliwe.
właściwości SZCZEGÓLNE Rdzeń ostrza ze stali proszkowej MicroCarbide MC63 zakuty w 100 powłokach stali – dla nieprzeciętnej czystości, trwałości, twardości ok. 63 HRC i doskonałych cechy tnących niepowtarzalny dla każdego ostrza wzór damastu Hartowane i wymrażane ostrze CRYODUR – wyjątkowo ostre, sprężyste i odporne na korozję Oryginalny japoński profil ostrza Klinga dwustronnie ostrzona szlifem Honbazuke gwarantująca wybitną ostrość Uchwyt z drzewa brzozy Masur w profilu litery D dla trafnej równowagi, kontroli i pracy pozbawionej wysiłku wymiary Długość ostrza: 17 cm Długość uchwytu: 13.8 cm Szerokość ostrza: 0.2 cm Szerokość uchwytu: 2.3 cm Wysokość: 5.5 cm Masa: 0.19 kg