Brak danych
Kai Shun Classic Nóż Gokujo 15 cm:długość ostrza 15 cmstal - zawartość węgla 1.0%, zawartość kobaltu 1.5% twardość stali 61? 1 HRC Rękojeść - drewno Pakka Kai Shun Classic Gokujo to tradycyjny...
Prezentowana oferta sklepu buylux teoretycznie jest najlepszą ceną (895,00) w internecie. Propozycja nie uwzględnia kosztów wysyłki, dlatego przed zakupem dokładnie przeczytaj warunki dostawy.
Kai Shun Classic Nóż Gokujo 15 cm:
Kai Shun Classic Gokujo to klasyczny japoński nóż do plasterkowania mięsa lub ryby. Długie, wąskie ostrze jest idealnie przypasowane do cięcia nad wyraz cieniutkich plasterków do sushi albo sashimi. Dzięki wąskiemu,, lecz za to długiemu ostrzu nadzwyczajnie sobie radzi z wielkimi kawałkami mięs i warzyw
kolekcja Shun jest jedną z najszczególniej wszechstronnych kolekcji Kai stworzonych ze stali damascenśkiej, dlatego szanowana jest poprzez najkorzystniejszych specjalistów oraz kucharzy amatorów. Noże Shun powstają w unikalnej technologii łączenia i ostrzenia 32 warstw stali o różnorodnej twardości i rozciągliwości, zachowują najkorzystniejsze właściwości stali czyli ostrość, twardość i trwałość. Rdzeń ostrza wytworzony jest ze stali VG MAX 10,32 dzięki temu twardość ostrza wynosi 61? 1 HRC .
Noże KAI użytkowane są przez najistotniej wymagających szefów kuchni i pasjonatów gotowania. Przez lata zachowują najkorzystniejsze atrybuty stali czyli ostrość, twardość i solidność. Ostrza każdego z noży tworzone są z szczególnie twardej stali z domieszką węgla i kobaltu.
Produkty Kai posiadają status najkorzystniejszych produktów w Japonii i na całym świecie i cieszą się wielkim zachwytm. Założona w 1908 r w Seiki firma Kai ma już ponad 100 lat, co integruje się z doświadczeniem i wypracowaną poprzez lata perfekcją i tradycją.
"""