Brak danych
Kai Shun Classic Nóż Santoku 19 cm:długość ostrza 19 cmstal - zawartość węgla 1.0%, zawartość kobaltu 1.5% twardość stali 61? 1 HRC Rękojeść - drewno Pakka Nóż Santoku Kai Shun Classic przeznaczony...
Prezentowana oferta sklepu buylux teoretycznie jest najlepszą ceną (1 240,00) w internecie. Propozycja nie uwzględnia kosztów wysyłki, dlatego przed zakupem dokładnie przeczytaj warunki dostawy.
Kai Shun Classic Nóż Santoku 19 cm:
Nóż Santoku Kai Shun Classic dedykowany do porcjowania mięsa i ryb oraz siekania warzyw.
kolekcja Shun jest jedną z najmocniej wszechstronnych serii Kai tworzonych ze stali damascenśkiej, dlatego lubiana jest przez najkorzystniejszych specjalistów, a także kucharzy amatorów. Noże Shun powstają w specyficznej technologii łączenia i ostrzenia 32 warstw stali o zróżnicowanej twardości i sprężystości, zachowują najkorzystniejsze cechy stali czyli ostrość, twardość i solidność. Rdzeń ostrza wyprodukowany jest ze stali VG MAX 10,32 dzięki temu twardość ostrza wynosi 61? 1 HRC .
Noże KAI używane są przez najszczególniej wymagających szefów kuchni i pasjonatów gotowania. Przez lata zachowują najkorzystniejsze atrybuty stali czyli ostrość, twardość i trwałość. Ostrza każdego z noży tworzone są z bardzo twardej stali z domieszką węgla i kobaltu.
Produkty Kai posiadają status najkorzystniejszych produktów w Japonii i na całym świecie i cieszą się wielkim uznaniem. Założona w 1908 r w Seiki producent Kai ma już ponad 100 lat, co integruje się z doświadczeniem oraz wypracowaną poprzez lata perfekcją i tradycją.
"""