Brak danych
Kai Shun Classic Nóż Do Plastrowania 20 cm:długość ostrza 20 cmstal - zawartość węgla 1.0%, zawartość kobaltu 1.5% twardość stali 61? 1 HRC Rękojeść - drewno Pakka Nóż do plastrowania Kai Shun...
Prezentowana oferta sklepu buylux teoretycznie jest najlepszą ceną (889,00) w internecie. Propozycja nie uwzględnia kosztów wysyłki, dlatego przed zakupem dokładnie przeczytaj warunki dostawy.
Kai Shun Classic Nóż Do Plastrowania 20 cm:
Nóż do plastrowania Kai Shun Classic nadzwyczajnie pasuje do krojenia większych kawałków mięsa, szynki, owoców i warzyw.
linia Shun jest jedną z najmocniej wszechstronnych kolekcji Kai wyprodukowanych ze stali damascenśkiej, dlatego uznana jest przez najlepszych specjalistów i kucharzy amatorów. Noże Shun powstają w oryginalnej technice łączenia i ostrzenia 32 warstw stali o zróżnicowanej twardości i sprężystości, zachowują najkorzystniejsze parametry stali czyli ostrość, twardość i odporność. Rdzeń ostrza produkowany jest ze stali VG MAX 10,32 dzięki temu twardość ostrza wynosi 61? 1 HRC .
Noże KAI użytkowane są poprzez najmocniej wymagających szefów kuchni i pasjonatów gotowania. Przez lata zachowują najkorzystniejsze parametry stali czyli ostrość, twardość i solidność. Ostrza każdego z noży produkowane są z wyjątkowo twardej stali z domieszką węgla i kobaltu.
Produkty Kai posiadają status najlepszych produktów w Japonii oraz na całym świecie i cieszą się wielkim uznaniem. Założona w 1908 r w Seiki marka Kai ma już ponad 100 lat, co zespaja się z doświadczeniem i wypracowaną poprzez lata perfekcją i tradycją.
"""