Brak danych
Kai Shun Classic Nóż Santoku 18 cm:długość ostrza 18 cmstal - zawartość węgla 1.0%, zawartość kobaltu 1.5% twardość stali 61? 1 HRC Rękojeść - drewno Pakka Nóż Santoku Kai Shun Classic asygnowany...
Prezentowana oferta sklepu buylux teoretycznie jest najlepszą ceną (955,00) w internecie. Propozycja nie uwzględnia kosztów wysyłki, dlatego przed zakupem dokładnie przeczytaj warunki dostawy.
Kai Shun Classic Nóż Santoku 18 cm:
Nóż Santoku Kai Shun Classic przeznaczony do porcjowania mięsa i ryb oraz siekania warzyw.
seria Shun jest jedną z najmocniej wszechstronnych serii Kai tworzonych ze stali damascenśkiej, dlatego lubiana jest poprzez najkorzystniejszych specjalistów, a także kucharzy amatorów. Noże Shun powstają w unikalnej technologii łączenia i ostrzenia 32 warstw stali o różnorodnej twardości i rozciągliwości, zachowują najkorzystniejsze atrybuty stali czyli ostrość, twardość i wytrzymałość. Rdzeń ostrza wytwarzany jest ze stali VG MAX 10,32 dzięki temu twardość ostrza wynosi 61? 1 HRC .
Noże KAI stosowane są poprzez najmocniej wymagających szefów kuchni i pasjonatów gotowania. Poprzez lata zachowują najkorzystniejsze właściwości stali czyli ostrość, twardość i trwałość. Ostrza każdego z noży tworzone są z bardzo twardej stali z domieszką węgla i kobaltu.
Produkty Kai mają status najlepszych produktów w Japonii i na całym świecie i cieszą się wielkim zachwytm. Założona w 1908 r w Seiki producent Kai ma już ponad 100 lat, co łączy się z doświadczeniem i wypracowaną poprzez lata perfekcją i tradycją.
"""