Brak danych
Kai Shun Classic Nóż Nakiri 16 cm:długość ostrza 16 cmstal - zawartość węgla 1.0%, zawartość kobaltu 1.5% twardość stali 61? 1 HRC Rękojeść - drewno Pakka Kai Shun Classic Nakiri to konwencjonalny...
Prezentowana oferta sklepu buylux teoretycznie jest najlepszą ceną (1 175,00) w internecie. Propozycja nie uwzględnia kosztów wysyłki, dlatego przed zakupem dokładnie przeczytaj warunki dostawy.
Kai Shun Classic Nóż Nakiri 16 cm:
Kai Shun Classic Nakiri to konwencjonalny japoński nóż do warzyw. Wyśmienity do cięcia, siekania i szatkowania wszystkich rodzajów warzyw.
kolekcja Shun jest jedną z najszczególniej wszechstronnych linii Kai wytworzonych ze stali damascenśkiej, dlatego uwielbiana jest poprzez najlepszych specjalistów i kucharzy amatorów. Noże Shun powstają w oryginalnej technologii łączenia i ostrzenia 32 warstw stali o najróżniejszej twardości i sprężystości, zachowują najkorzystniejsze właściwości stali czyli ostrość, twardość i solidność. Rdzeń ostrza produkowany jest ze stali VG MAX 10,32 dzięki czemu twardość ostrza wynosi 61? 1 HRC .
Noże KAI używane są poprzez najistotniej wymagających szefów kuchni i pasjonatów gotowania. Przez lata zachowują najkorzystniejsze właściwości stali czyli ostrość, twardość i wytrzymałość. Ostrza każdego z noży produkowane są z nad wyraz twardej stali z domieszką węgla i kobaltu.
Produkty Kai posiadają status najlepszych produktów w Japonii, a także na całym świecie i cieszą się wielkim zachwytm. Założona w 1908 r w Seiki marka Kai ma już ponad 100 lat, co integruje się z doświadczeniem i wypracowaną poprzez lata perfekcją i tradycją.
"""