Brak danych
Kai Shun Classic Nóż Santoku 14 cm:długość ostrza 14 cmstal - zawartość węgla 1.0%, zawartość kobaltu 1.5% twardość stali 61? 1 HRC Rękojeść - drewno Pakka Nóż Santoku Kai Shun Classic asygnowany...
Prezentowana oferta sklepu buylux teoretycznie jest najlepszą ceną (899,00) w internecie. Propozycja nie uwzględnia kosztów wysyłki, dlatego przed zakupem dokładnie przeczytaj warunki dostawy.
Kai Shun Classic Nóż Santoku 14 cm:
Nóż Santoku Kai Shun Classic dedykowany do porcjowania mięsa i ryb i siekania warzyw.
seria Shun jest jedną z najszczególniej wszechstronnych linii Kai wykonanych ze stali damascenśkiej, dlatego uwielbiana jest poprzez najlepszych specjalistów, a także kucharzy amatorów. Noże Shun powstają w specyficznej technologii łączenia i ostrzenia 32 warstw stali o przeróżnej twardości i sprężystości, zachowują najkorzystniejsze atrybuty stali czyli ostrość, twardość i solidność. Rdzeń ostrza tworzony jest ze stali VG MAX 10,32 dzięki temu twardość ostrza wynosi 61? 1 HRC .
Noże KAI użytkowane są poprzez najistotniej wymagających szefów kuchni i pasjonatów gotowania. Poprzez lata zachowują najlepsze cechy stali czyli ostrość, twardość i wytrzymałość. Ostrza każdego z noży wytworzone są z wyjątkowo twardej stali z domieszką węgla i kobaltu.
Produkty Kai posiadają status najkorzystniejszych produktów w Japonii oraz na całym świecie i cieszą się wielkim podziwm. Założona w 1908 r w Seiki marka Kai ma już ponad 100 lat, co zespala się z doświadczeniem oraz wypracowaną przez lata perfekcją i tradycją.
"""