Brak danych
Kai Shun Classic Nóż do Steków 12,5 cm:długość ostrza 12,5 cmstal - zawartość węgla 1.0%, zawartość kobaltu 1.5% twardość stali 61? 1 HRC Rękojeść - drewno Pakka linia Shun jest jedną z...
Prezentowana oferta sklepu buylux teoretycznie jest najlepszą ceną (485,00) w internecie. Propozycja nie uwzględnia kosztów wysyłki, dlatego przed zakupem dokładnie przeczytaj warunki dostawy.
Kai Shun Classic Nóż do Steków 12,5 cm:
seria Shun jest jedną z najmocniej wszechstronnych linii Kai stworzonych ze stali damascenśkiej, dlatego ceniona jest poprzez najlepszych specjalistów, a także kucharzy amatorów. Noże Shun powstają w oryginalnej technologii łączenia i ostrzenia 32 warstw stali o różnej twardości i sprężystości, zachowują najlepsze atrybuty stali czyli ostrość, twardość i solidność. Rdzeń ostrza tworzony jest ze stali VG MAX 10,32 dzięki czemu twardość ostrza wynosi 61? 1 HRC .
Noże KAI użytkowane są przez najmocniej wymagających szefów kuchni i pasjonatów gotowania. Przez lata zachowują najkorzystniejsze atrybuty stali czyli ostrość, twardość i solidność. Ostrza każdego z noży tworzone są z szczególnie twardej stali z domieszką węgla i kobaltu.
Produkty Kai posiadają status najlepszych produktów w Japonii, a także na całym świecie i cieszą się wielkim podziwm. Założona w 1908 r w Seiki firma Kai ma już ponad 100 lat, co scala się z doświadczeniem oraz wypracowaną przez lata perfekcją i tradycją.
"""