Nóż do trybowania z linii VG-10 PRO o długości 14 cm. Przeznaczony jest do oddzielania wszystkiego rodzaju mięsa od kości. Długie,...
Zobacz w sklepieAmbrogio Sanelli Supra, nóż do trybowania, wąski, 14 cm Ostrze stworzone z wysokiej jakości stali rdzoodpornej NITRO-B Uchwyt produkowany...
Zobacz w sklepieNóż do trybowania z linii VG-10 HM o długości 14 cm. Nóż do trybowania przeznaczony jest do oddzielania mięsa wszelkiego typu od kości....
Zobacz w sklepieNóż do trybowania z gładkim ostrzem marki Victorinox. Ostrze noża o długości 12 cm wykonane ze stali węglowo-chromowo-molibdenowej...
Zobacz w sklepieKai Shun Classic Nóż do Trybowania 15 cm:długość ostrza 15 cmstal - zawartość węgla 1.0%, zawartość kobaltu 1.5% twardość stali 61?...
Zobacz w sklepieAmbrogio Sanelli Supra Colore, nóż do trybowania, odkształcony, czerwony, 15 cm Ostrze wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej...
Zobacz w sklepieAmbrogio Sanelli Supra, nóż do trybowania, wąski, 12 cm Ostrze produkowane z wysokiej jakości stali rdzoodpornej NITRO-B Uchwyt wytworzony...
Zobacz w sklepieNóż do trybowania z czarną rączką producenta Victorinox. Ergonomiczna rękojeść i wykrzywione wąskie i giętkie ostrze noża pozwalają...
Zobacz w sklepieAmbrogio Sanelli Supra, nóż do trybowania, wąski, 16 cm Ostrze stworzone z wysokiej jakości stali rdzoodpornej NITRO-B Uchwyt wyprodukowany...
Zobacz w sklepieNóż do trybowania z gładkim ostrzem marki Victorinox. Ostrze noża o długości 15 cm wytworzone ze stali węglowo-chromowo-molibdenowej...
Zobacz w sklepieNóż do trybowania DAMASCUS o długości 16 cm. Jest to nóż asygnowany do oddzielania mięsa od kości. Długie, zakrzywione ostrze łatwo...
Zobacz w sklepieERNESTO Nóż kuchenny ze stali szlachetnej z użyteczną rękojeścią Opis produktułatwa obsługa i wysoka stałość cięciaergonomicznie uformowany...
Zobacz w sklepieTojiro DP3 Nóż do Trybowania Drobiu 180mm Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10, okuty obustronnie stalą zawierającą 13% chromuTwardość...
Zobacz w sklepieNóż do trybowania z elastycznym ostrzem producenta Victorinox. Ostrze noża o długości 15 cm wytworzone ze stali węglowo-chromowo-molibdenowej...
Zobacz w sklepieNóż do trybowania z linii VG-10 PRO o długości 15 cm. Dedykowany jest do oddzielania wszystkiego rodzaju mięsa od kości. Długie, odkształcone...
Zobacz w sklepieZwilling TWIN Cousine 1 x Nóż do Trybowania 14 cmSIGMAFORGE® - ostrze kute z szczególnie wytrzymałej wysokowęglowej staliFRIODUR®-...
Zobacz w sklepieNóż do trybowania z sprężystym ostrzem producenta Victorinox. Ostrze noża o długości 12 cm wyprodukowane ze stali nierdzewnej o wyjątkowej...
Zobacz w sklepiewariant: Nóż do trybowania i filetowania Długość ostrza: 150 mm
Zobacz w sklepiewariant: Nóż do trybowania i filetowania Długość ostrza: 160 mm Długość: 380 mm
Zobacz w sklepieNóż do trybowania z gładkim ostrzem producenta Victorinox. Ostrze noża o długości 12 cm wykonane ze stali węglowo-chromowo-molibdenowej...
Zobacz w sklepieNóż do trybowania z gładkim ostrzem marki Victorinox. Ostrze noża o długości 12 cm tworzone ze stali rdzoodpornej o nieszablonowej...
Zobacz w sklepieAmbrogio Sanelli Supra Colore, nóż do trybowania, wąski, 14 cm, fioletowyOstrze produkowane z wysokiej jakości stali rdzoodpornej NITRO-B...
Zobacz w sklepieAmbrogio Sanelli Supra Colore, nóż do trybowania, wąski, czerwony, 16 cm Ostrze wytworzone z wysokiej jakości stali rdzoodpornej NITRO-B...
Zobacz w sklepieAmbrogio Sanelli Supra, nóż do trybowania, 16 cm Ostrze wyprodukowane z wysokiej jakości stali rdzoodpornej NITRO-B Uchwyt wykonany...
Zobacz w sklepieAmbrogio Sanelli Supra, nóż do trybowania, odkształcony, giętki, 13 cm Ostrze wytworzone z wysokiej jakości stali rdzoodpornej NITRO-B...
Zobacz w sklepieTojiro DP3 Nóż do Trybowania Drobiu 150mm Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10, okuty obustronnie stalą zawierającą 13% chromuTwardość...
Zobacz w sklepieAmbrogio Sanelli Supra Colore, nóż do trybowania, wąski, 12 cm, żółty Ostrze wytworzone z wysokiej jakości stali rdzoodpornej NITRO-B...
Zobacz w sklepieNóż do trybowania 150 mm, linia Pro Żółty Wysoka jakość niemiecki stalowy ostrze, Sharp, plamoodporne ostrze, Miękkie oferty uchwyt...
Zobacz w sklepieAmbrogio Sanelli Supra, nóż do trybowania, odkształcony, 13 cm Ostrze wytwarzane z wysokiej jakości stali rdzoodpornej NITRO-B Uchwyt...
Zobacz w sklepieKASUMI Hammered HM VG-10 140mm 1 x Nóż 140mm do trybowania, krojenia ryb, mięs i siekania warzyw i owoców.stal wysokowęglowa VG-10...
Zobacz w sklepieNóż do trybowania DAMASCUS o długości 14 cm. Jest to nóż dedykowany do oddzielania mięsa od kości. Długie, wykrzywione ostrze z łatwością...
Zobacz w sklepieERNESTO® Nóż, ze stali szlachetnej Opis towaruNóż do trybowania: wąskie, zakończone spiczastym czubkiem ostrze dla czystego i nieskomplikowanego...
Zobacz w sklepieVictorinox 5.6603.15 Fibrox to fachowy nóż kuchenny do filetowania, starannego cięcia, i trybowania mięsa. Victorinox Fibrox – mistrzowski...
Zobacz w sklepie