Brak danych
Victorinox 5.6603.15 Fibrox to mistrzowski nóż kuchenny do filetowania, skrupulatnego cięcia,, a także trybowania mięsa. Victorinox Fibrox – profesjonalny nóż do trybowania Niezależnie od tego, czy...
Prezentowana oferta sklepu M&M Gastro teoretycznie jest najlepszą ceną (73,70) w internecie. Propozycja nie uwzględnia kosztów wysyłki, dlatego przed zakupem dokładnie przeczytaj warunki dostawy.
Victorinox 5.6603.15 Fibrox to mistrzowski nóż kuchenny do filetowania, starannego cięcia, oraz trybowania mięsa.
Victorinox Fibrox – mistrzowski nóż do trybowaniaNiezależnie od tego, czy jesteś szefem kuchni, rzeźnikiem czy miłośnikiem domowego gotowania wybierając noże z serii Victorinox Fibrox, dostajesz gwarancje jakości i wydajności dostępna dotąd wyłącznie w mistrzowskich nożach kuchennych.
Nóż ma niesprężystą klingę o długości 150 mm, o wąskim lekko zakrzywionym profilu, dzięki któremu oddzielanie mięsa od kości staje się prostym i prędkim zadaniem. W odróżnieniu od zwykłego noża kuchennego trybownik wspaniale radzi sobie z cieciem mięsa, nie szarpiąc przy tym jego włókien. Nóż do trybowania może być użytkowany do codziennej obróbki mięsa, sprawiania ryb oraz krojenia wędlin. Głownię wytwarzano ze szwajcarskiej stali nierdzewnej, która gwarantuje wyśmienite cechy tnące, jest wytrzymała na złamanie i wykruszenia z łatwością się ostrzy nawet przy pomocy tradycyjnej stalki.
ergonomiczność i higienaElementem odpowiedzialnym za komfort stosowania noża jest rękojeść o antypoślizgowej fakturze. Zaimplementowany elastomer Fibrox ma szorstkie wykończenie, co w połączeniu z profilowanym kształtem rękojeści uniemożliwia wyślizgiwaniu się noża z rąk. Jest to szczególnie ważne dla bezpieczeństwa w trakcie codziennej pracy z ostrym narzędziem. Dzięki zaimplementowaniu stali rdzoodpornej i tworzywa TPE nóż można bezpiecznie myć w zmywarce do naczyń.
atrybuty noża do trybowania Victorinox Fibrox