Brak danych
Zwilling Professional S - nóż do mięsa, do szpikowania 20cm Najlepsi kucharze na całym świecie ufają jakości i tradycji tej nitowanej serii noży. Z najkorzystniejszej stali nierdzewnej, wyśmienicie...
Prezentowana oferta sklepu OleOle! teoretycznie jest najlepszą ceną (359,00) w internecie. Propozycja nie uwzględnia kosztów wysyłki, dlatego przed zakupem dokładnie przeczytaj warunki dostawy.
Zwilling Professional S - nóż do mięsa, do szpikowania 20cm
Najlepsi kucharze na całym świecie ufają jakości i tradycji tej nitowanej kolekcji noży. Z najkorzystniejszej stali nierdzewnej, znakomicie wyważone, ostre jak brzytwa to cechy znamionujące kolekcje Professional S zapewniając kucharzą bezpieczną i bezusterkową obsługę.
Do produkcji noży wykorzystano specjalnej stali rdzoodpornej z stosowną ilością chromu i węgla, zastrzeżonej poprzez markę ZWILLING J. A. Henckels. Twardość noża to 57 HRC w skali Rockwella charakteryzuje się długookresową żywotnością, wytrzymałością na korozję i łatwością w ostrzeniu. Gwarancją tych cechy jest specjalna metoda utwardzania FRIODUR® - rozgrzaną stal do temperatury ponad 1000 stopni hartuje się w -70 poziomach, czynność tą powtarzając dwukrotnie. Ostrze noża powstaje dzięki metodzie wykuwania z jednego kawałka stali gwarantując jeszcze większą twardość i wytrzymałość na stępienie.
Rękojeść mocowana jest trzema nitami chatakterystyczymi do linii Professional S. Stworzona pozostała z bardzo trwałego tworzywa niepodatnego na przebarwienia, działania kwasów spożywczych czy uderzenia. Rewelacyjnie dopracowane szczegóły uniemożliwiają osadzaniu się brudu, spełniając dzięki czemu normy higieniczne.
atuty:
Będziemy wdzięczni, jeśli dodasz opinię lub recenzję produktu Zwilling j.a.henckels Zwilling professional s nóż kuchenny do wędlin i mięs 200mm poniżej. Pomożesz tym samym innym użytkownikom w decyzji zakupowej.
Przeglądaj najlepsze oferty cenowe Zwilling j.a.henckels Zwilling professional s nóż kuchenny do wędlin i mięs 200mm.