Brak danych
Patelnia żelazna Grillmeister, wytrzymała i trwała Opis produktu bardzo wysoka przewodność cieplna nad wyraz wytrzymała i trwała szczególnie odporna na ciepło i ognioodporna 20 cm (Ø): z deską do...
Prezentowana oferta sklepu Lidl teoretycznie jest najlepszą ceną (79,90) w internecie. Propozycja nie uwzględnia kosztów wysyłki, dlatego przed zakupem dokładnie przeczytaj warunki dostawy.
Patelnia żelazna Grillmeister, wytrzymała i trwała Opis towaru niezwykle wysoka przewodność cieplna stanowczo wytrzymała i trwała istotnie odporna na ciepło i ognioodporna 20 cm (Ø): z deską do serwowania nieprzeciętna do smażenia mięsa, warzyw albo małych kawałków pasuje także do używania na otwartym ogniu, wszystkich rodzajach pieców w tym indukcja i piekarnik 28 cm (Ø): perforowane dno idealna do przygotowania mięsa, warzyw albo znikomych kawałków o niskiej zawartości tłuszczu pasuje dodatkowo do użytkowania na otwartym ogniu 32 cm (Ø) nadzwyczajna do smażenia steków, warzyw albo niewielkich kawałków pasuje na dodatek do użytkowania na otwartym ogniu, wszystkich rodzajach pieców w tym indukcja i piekarnik właściwości artykułu: materiał: żelazo grubość dna: 2 mm warstwa: naturalna warstwa z wynikiem non-stick uchwyt: uchwyty żelazne odporność na ciepło: do 600°C średnica: 32 cm 28 cm 20 cm można myć w zmywarce do naczyń: nie Wskazówki Instrukcja użycia i pielęgnacji znajduje się na odwrocie.
Przed pierwszym zastosowaniem patelni żelaznej należy wykonać czynności zgodnie z instrukcją („wypalić") w celu usunięcia związanej z produkcją – niewidocznej – warstwy ochronnej antykorozyjnej. Odcień patelni przyciemni się i w ten sposób zapewnione jest optymalne smażenie.
Aby uzyskać dane na temat „wypalania" i pielęgnacji, zobacz także film dotyczący produktu (zeskanuj Qr). Ø 28 cm perforowana: perforowane żelazne patelnie grillowe nadają się tylko do wszelkich rodzajów grilla i otwartego ognia.
Nie używać na kuchence, płycie kuchennej ani w mikrofalówce. Niebezpieczeństwo pożaru albo oparzenia z powodu wyciekającego gorącego tłuszczu.