Brak danych
Patelnia żelazna Grillmeister, wytrzymała i trwała Opis artykułu niezwykle wysoka przewodność grzejna bardzo wytrzymała i trwała istotnie niepodatna na ciepło i ognioodporna 20 cm (Ø): z deską do...
Prezentowana oferta sklepu Lidl teoretycznie jest najlepszą ceną (79,90) w internecie. Propozycja nie uwzględnia kosztów wysyłki, dlatego przed zakupem dokładnie przeczytaj warunki dostawy.
Patelnia żelazna Grillmeister, wytrzymała i trwała Opis produktu niezwykle wysoka przewodność grzejna szczególnie wytrzymała i trwała istotnie niepodatna na ciepło i ognioodporna 20 cm (Ø): z deską do serwowania doskonała do smażenia mięsa, warzyw albo małych kawałków nadaje się jeszcze do stosowania na otwartym ogniu, wszystkich rodzajach pieców w tym indukcja i piekarnik 28 cm (Ø): perforowane dno doskonała do przygotowania mięsa, warzyw lub minimalnych kawałków o niskiej zawartości tłuszczu nadaje się też do wykorzystywania na otwartym ogniu 32 cm (Ø) rewelacyjna do smażenia steków, warzyw lub małych kawałków nadaje się w dodatku do wykorzystywania na otwartym ogniu, wszelkich rodzajach pieców w tym indukcja i piekarnik cechy towaru: materiał: żelazo grubość dna: 2 mm warstwa: naturalna powłoka z skutkiem non-stick uchwyt: uchwyty żelazne oporność na ciepło: do 600°C średnica: 32 cm 28 cm 20 cm można myć w zmywarce do naczyń: nie Wskazówki Instrukcja zastosowania i pielęgnacji znajduje się na odwrocie.
Przed pierwszym wykorzystaniem patelni żelaznej należy wykonać czynności zgodnie z instrukcją („wypalić") w celu usunięcia związanej z produkcją – niewidocznej – warstwy ochronnej antykorozyjnej. Odcień patelni przyciemni się i w ten sposób zapewnione jest słuszne smażenie.
Aby uzyskać dane na temat „wypalania" i pielęgnacji, sprawdź także film dotyczący towaru (zeskanuj Qr). Ø 28 cm perforowana: perforowane żelazne patelnie grillowe nadają się tylko do wszystkich rodzajów grilla i otwartego ognia.
Nie używać na kuchence, płycie kuchennej ani w mikrofalówce. Niebezpieczeństwo pożaru lub oparzenia z powodu wyciekającego gorącego tłuszczu.