Brak danych
Nóż do warzyw i owoców Fiskars Edge Producent: Fiskars Materiał wykonania: japońska stal nierdzewna Twardość stali: 53HRC Można myć w zmywarce: Tak, choć zalecamy mycie ręczne Przeznaczenie: do...
Prezentowana oferta sklepu OleOle! teoretycznie jest najlepszą ceną (69,99) w internecie. Propozycja nie uwzględnia kosztów wysyłki, dlatego przed zakupem dokładnie przeczytaj warunki dostawy.
Nóż do warzyw i owoców Fiskars Edge Producent: Fiskars Materiał wykonania: japońska stal nierdzewna Twardość stali: 53HRC Można myć w zmywarce: Tak, choć zalecamy mycie ręczne Przeznaczenie: do warzyw i owoców.
Długość ostrza: 13 cm powłoka PTFE zapobiega przywieraniu i broni przed korozją Trwałe połączenie ostrza z uchwytem Japońska stal nierdzewna. Innowacyjna warstwa dzięki której krojona żywność nie przywiera do ostrza a nóż z łatwością się czyści i jest niezwykle trwały.
Oryginalny artykuł szanowanej firmy FISKARS Produktów producenta Fiskars nie trzeba nikomu przedstawiać. To narzędzia kuchenne najwyższej jakości, które zyskały sobie przyjazne opinie choćby najszczególniej wymagających kucharzy.
Nasz nóż zapakowany jest w fabryczny blister Wszystkie noże z najnowszej serii posiadają biały napis z logiem na ostrzu. Dlaczego nie warto oszczędzać na nożach kuchennych? często niska wartość noży dostępnych w sieciówkach kusi.
poprawnie wyglądają, kosztują kilka złotych. Odradza się jednak kupowanie takich noży kuchennych. Dlaczego? Są one wytwarzane z walcowanego arkusza blachy, wybijane wykrojnikami, choćby nie są hartowane.
Niska cena jasno mówi o tym, iż nóż jest wykonany po prostu z tworzyw tanich. Na cenę noża wpływa przeważnie jakość ostrza. Jeśli będzie ono kiepskie, nóż utrudni pracę w kuchni. To po prostu pieniądze wyrzucone w błoto.
Takiego noża nie da się nawet naostrzyć. Czym kierować się, nabywając noże kuchenne? Wybierając nóż kuchenny, kieruj się zwykle częstotliwością realizowania prac kuchennych. Jeśli zawodowo zajmujesz się gotowaniem, zainwestuj w najkorzystniejsze noże,posiadać przyjemność z korzystania z nich.
Niektórym wystarczą ok. 2 noże, gdyż za ich pomocą są w stanie wykonać niemal każdą kuchenną czynność. Inni potrzebują osobnych noży do chleba, sera, mięs, ryb. Kluczowa jest oczywiście jakość. Im lepsza jakość materiału, tym dłużej nóż będzie służyć.
szczególnie ważne jest również to, jak dbamy o noże. Regularne ostrzenie to absolutne minimum....