Brak danych
nieduży, funkcjonalny nóż Fiskars Edge Producent: Fiskars Materiał wykonania: japońska stal nierdzewna Twardość stali: 53HRC Można myć w zmywarce: Tak, choć zalecamy mycie ręczne Przeznaczenie:...
Prezentowana oferta sklepu OleOle! teoretycznie jest najlepszą ceną (69,99) w internecie. Propozycja nie uwzględnia kosztów wysyłki, dlatego przed zakupem dokładnie przeczytaj warunki dostawy.
drobny, funkcjonalny nóż Fiskars Edge Producent: Fiskars Materiał wykonania: japońska stal nierdzewna Twardość stali: 53HRC Można myć w zmywarce: Tak, choć zalecamy mycie ręczne Przeznaczenie: uniwersalny, do obierania.
Długość ostrza: 8 cm powłoka PTFE zapobiega przywieraniu i broni przed korozją Trwałe połączenie ostrza z uchwytem Japońska stal nierdzewna. Progresywna powłoka dzięki której krojona żywność nie przywiera do ostrza a nóż z łatwością się czyści i jest szczególnie trwały.
Oryginalny produkt uwielbianej firmy FISKARS Produktów firmy Fiskars nie trzeba nikomu pokazujeć. To narzędzia kuchenne najwyższej jakości, które zyskały sobie przyjazne opinie choćby najistotniej wymagających kucharzy.
Nasz nóż zapakowany jest w fabryczny blister Wszystkie noże z najnowszej linii mają biały napis z logiem na ostrzu. Dlaczego nie warto oszczędzać na nożach kuchennych? często niska cena noży dostępnych w sieciówkach kusi.
prawidłowo wyglądają, kosztują kilka złotych. Odradza się jednak kupowanie takich noży kuchennych. Dlaczego? Są one wyprodukowane z walcowanego arkusza blachy, wybijane wykrojnikami, choćby nie są hartowane.
Niska cena jasno mówi o tym, że nóż jest stworzony po prostu z tworzyw tanich. Na cenę noża wpływa zwykle jakość ostrza. Jeśli będzie ono kiepskie, nóż utrudni pracę w kuchni. To po prostu pieniądze wyrzucone w błoto.
Takiego noża nie da się nawet naostrzyć. Czym kierować się, nabywając noże kuchenne? Wybierając nóż kuchenny, kieruj się w głównej mierze częstotliwością realizowania prac kuchennych. Jeśli zawodowo zajmujesz się gotowaniem, zainwestuj w najkorzystniejsze noże,mieć przyjemność z korzystania z nich.
Niektórym wystarczą ok. 2 noże, gdyż za ich pomocą są w stanie wykonać niemal każdą kuchenną czynność. Inni potrzebują osobnych noży do chleba, sera, mięs, ryb. Kluczowa jest oczywiście jakość. Im lepsza jakość materiału, tym dłużej nóż będzie służyć.
bardzo ważne jest też to, jak dbamy o noże. Regularne ostrzenie to absolutne minimum....