Brak danych
Nóż do oddzielania kości z linii Green Line z zielonym trzonkiem. Długość całego noża 38 cm. Ostrze noża tworzone z jednego kawałka martenzytycznej stali rdzoodpornej o specyficznej strukturze z...
Prezentowana oferta sklepu M&M Gastro teoretycznie jest najlepszą ceną (64,19) w internecie. Propozycja nie uwzględnia kosztów wysyłki, dlatego przed zakupem dokładnie przeczytaj warunki dostawy.
Nóż do oddzielania kości z linii Green Line z zielonym trzonkiem. Długość całego noża 38 cm.
Ostrze noża wykonane z jednego kawałka martenzytycznej stali nierdzewnej o oryginalnej strukturze z węglowo-molibdenowo-wanadową domieszką, co zapewnia zachowanie ostrych, niepodatnych na korozję krawędzi tnących o obszernej twardości i odpowiedniej elastyczności .
Noże charakteryzują się długą żywotnością ostrza i nieskomplikowanym ostrzeniem. Nieszablonowa, poręczna rękojeść tworzona z tworzywa Santoprene z domieszką polipropylenu parametry antypoślizgowe i jest dużo bezpieczniejsza w użyciu od klasycznych rękojeści.
Można myć w zmywarce i dezynfekować.