Brak danych
mistrzowski zestaw desek HACCP producenta Forgastkomplet 6 desek HACCP marki Forgast o wymiarach 45x30x1,3 cm to bezawaryjne rozwiązanie dla mistrzowskich kuchni gastronomicznych, hoteli,...
Prezentowana oferta sklepu M&M Gastro teoretycznie jest najlepszą ceną (148,62) w internecie. Propozycja nie uwzględnia kosztów wysyłki, dlatego przed zakupem dokładnie przeczytaj warunki dostawy.
fachowy komplet desek HACCP firmy Forgast
komplet 6 desek HACCP marki Forgast o rozmiarach 45x30x1,3 cm to bezawaryjne rozwiązanie dla profesjonalnych kuchni gastronomicznych, hoteli, restauracji i cateringu. Deski wytworzone z wysokiej jakości polietylenu charakteryzują się trwałością, higieną i łatwością stosowania. Pakiet zezwala na skuteczną organizację pracy w kuchni, zgodnie z zasadami systemu HACCP.
Funkcjonalność i organizacja pracy
Deski w pakiecie zostały zaprojektowane z myślą o wygodzie i bezpieczeństwie używania. Każda deska o wymiarach 45x30 cm posiada gładką powierzchnię upraszczającą krojenie różnych produktów spożywczych. Grubość 1,3 cm zapewnia stabilność i trwałość nawet podczas intensywnego użytkowania. Dzięki najróżniejszym kolorom deski wspierają oddzielenie przestrzeni roboczej, minimalizując ryzyko zanieczyszczenia krzyżowego.
wykorzystanie kolorów HACCP
zestaw obejmuje 6 desek w różnorodnych kolorach, przypisanych do solidnych rodzajów żywności:
wytrzymałość i higiena
Wysokiej jakości polietylen, z którego wytwarzano deski, gwarantuje niepodatność na intensywne stosowanie, a także łatwość utrzymania czystości. Gładka powierzchnia ułatwia mycie, a deski są zgodne z rygorystycznymi normami higieny żywności, spełniając najwyższe wymogi profesjonalnych kuchni.
Podsumowanie
zestaw desek HACCP producenta Forgast o rozmiarach 45x30 cm to praktyczne i trwałe rozwiązanie, które zagwarantuje bezpieczeństwo, higienę, a także komfort pracy. Dzięki przypisaniu kolorów do różnorodnych kategorii produktów spożywczych, deski wspierają organizację pracy w zgodzie z systemem HACCP, spełniając oczekiwania progresywnych kuchni gastronomicznych.