Zakres temperatur: 0°C do 120°C Wskazuje perfekcyjną temperaturę dla zróżnicowanych mięs Termometr kuchenny stalowy Termometr kuchenny HOMLA ARNO do kontroli temperatury podczas pieczenia różnorodnego typu mięs. Na termometrze umieszczono specjalną podziałkę, która wskazuje wspaniałą temperaturę pieczenia wołowiny, cielęciny, jagnięciny, wieprzowiny i drobiu. Zakres temperatur dla termometru wynosi od 0°C do 120°C. Z jego pomocą przygotujesz pyszne, soczyste i optymalnie dopieczone dania. Przeznaczenie Termometr ARNO przyda się podczas przygotowywania mięsnych pieczeni na obiad lub kolację. Dzięki niemu łatwo sprawdzisz temperaturę potrawy bez krojenia jej na pół, co mogłoby pozbawić mięso soczystości. Materiał Termometr produkowano ze stali rdzoodpornej, tarczę z zakresem temperatur broni szkło.