Przeznaczenie Jednym z podstawowych narzędzi, które powinny znaleźć się w kuchni jest tarka kuchenna asygnowana do tarcia i ścierania wielu produktów spożywczych. Tarki kuchenne wyróżniają się ogromną wszechstronnością zastosowań, można używać ich do tarcia warzyw, sera, czekolady, imbiru, czy cytrusów. Warto zainwestować w małą, użyteczną tarkę JALO! cechy charakterystyczne Tarka ręczna to podstawowe kuchenne narzędzie, używane do przyrządzania wielu dań, deserów i przekąsek. Artykuł ma ostre, profilowane ostrza. Stanie na wysokości zadania rewelacyjnie do pokrojenia skórki cytryny, limonki czydrobnego starcia sera do spaghetti. Tarka JALO to połączenie wysmakowanego złotego koloru z drewnianą rączką. Tarka ma wymiary 25x6 cm. Materiał Tarka JALO została wykonana ze stali rdzoodpornej. Rączka to drewno akacjowe. Towar jest dedykowany do kontaktu z żywnością. Należy myć ręcznie.