Brak danych
Patelnia O24cm firmy KINGHOFF z serii GRANIT WOOD. Patelnia stworzona z wysokiej jakosci odlewanego aluminium.Potrójna granitowa powloka anty-przywierajaca.Uchwyty powlekane silikonem rodzaju SOFT...
Prezentowana oferta sklepu GarnkiSwiata.pl teoretycznie jest najlepszą ceną (54,00) w internecie. Propozycja nie uwzględnia kosztów wysyłki, dlatego przed zakupem dokładnie przeczytaj warunki dostawy.
Patelnia O24cm firmy KINGHOFF z serii GRANIT WOOD. Patelnia stworzona z wysokiej jakosci odlewanego aluminium.Potrójna granitowa powloka anty-przywierajaca.Uchwyty powlekane silikonem typu SOFT TOUCH o wygladzie do zludzenia przypominajacym drewno.Naczynia mozna myc w zmywarce.
przypasowane do wszelkich rodzajów kuchenek: gazowa, elektryczna, ceramiczna, halogenowa, indykcyjna właściwości: 3-warstwowa powloka granitowasilikonowe uchwytybezpieczne gotowanie i smazenie w temperaturze: -20 do +220 °Cprzystosowane do zmywarkiEco Friendly - nie zawiera zwiazków PFOA, olowiu, kadmu.kolor: szary z brazowymi uchwytami (imitacja drewna)rozmiar: O24 x 5,0cm Powloka granitowa jest to powloka teflonowa wzbogacona mialem granitowym, dzieki czemu uzyskuje wieksza twardosc.
Jest twardsza niz teflon, lecz przy tym zachowuje jego atuty: nie przypala, korzystnie rozprowadza cieplo. Laczy atuty naczyn zeliwnych i teflonowych. Ma wszelkie atuty teflonu, ale jest bardziej niepodatna na uszkodzenia, przewyzszana w tym nawet powloki ceramiczne.Granitowa powloka powoduje, ze naczynia sa wyjatkowo niepodatne na wszelkie zarysowania i trwale.
Ten rodzaj garnków i patelni pozwala równiez na smazenie przy uzyciu małej ilosci tluszczu, poniewaz naczynie rozgrzewa sie podobnie do kamienia i oddaje cieplo cala swa powierzchnia. Dno ferromagnetyczne.
kombinacja aluminiowego korpusu i ferromagnetycznego dna umozliwia uzytkowanie na kuchni indukcyjnej, a także na wszelkich innych rodzajach kuchni i stosowania najkorzystniejszych wlasciwosci akutermicznych odlewanego i kutego aluminium na wszystkich kuchenkach i plytach cieplnych.
Mozliwosc gotowania/smazenia w temperaturze do 220°C