Brak danych
5 czesciowy pakiet garnków do gotowania na parze KLAUSBERG bazujacy na garnku 4.0L / O22cm. Zestaw stworzony z wysokiej jakosci stali rdzoodpornej. Wykorzystana stal sklada sie z najkorzystniejszej...
Prezentowana oferta sklepu GarnkiSwiata.pl teoretycznie jest najlepszą ceną (169,00) w internecie. Propozycja nie uwzględnia kosztów wysyłki, dlatego przed zakupem dokładnie przeczytaj warunki dostawy.
5 czesciowy zestaw garnków do gotowania na parze KLAUSBERG bazujacy na garnku 4.0L / O22cm. Pakiet wytwarzany z wysokiej jakosci stali nierdzewnej. Użyta stal sklada sie z najlepszej jakosci stopu powszechnie używanego w swiatowej klasy produktach, co gwarantuje jej wysoka niepodatnosc na korozje, a także nad wyraz dobra wytrzymalosc.
użyty material umozliwia prędkie podgrzanie potraw i poprzez dluzszy czas utrzymuje cieplo. Artykuł dostosowany do gotowania na kuchenkach indukcyjnych, gazowych, elektrycznych, ceramicznych i halogenowych.
Mozna go bezpiecznie myc w zmywarkach. Pakiet jest latwy w utrzymaniu czystosci.Garnki posiadaja nienagrzewajace sie uchwyty.Dno akutermiczne, 5-warstwowe.Pokrywka w komplecie. Akutermiczne dno garnka ma specjalna warstwe aluminiowa, która ulatwia magazynowanie oraz równomierne rozprowadzanie ciepla.
Scianki garnka nagrzewaja sie duzo wolniej niz dno, co umozliwia wlasciwa cyrkulacje wilgotnego powietrza wewnatrz garnka, pozwalajac na gotowanie w temperaturze nizszej od temperatury wrzenia. Takie warunki termiczne pozwalaja zachowac w potrawach mineraly, witaminy i wartosci odzywcze.
Pokrywa szczelnie przykrywa wklady, tak by para wodna nie wydostawala sie na zewnatrz ale skraplala do wewnatrz garnka. Sklad zestawu: - 1 x garnek bazowy 4,0L / O22 x 11cm - 3 x wklad parowy - 1 x szklana pokrywa Zestawy do gotowania na parze zalecane sa dla wszystkich którzy chca sie zdrowo sie odzywiac w ramach diety niskotluszczowej, dla majacych problemy z kablem pokarmowym (wrzodowcy, zaburzenia watroby i trzustki) oraz dla wszelkich pragnacych sie odchudzic.
w porównaniu do innych metod gotowania, ta umożliwia zachowanie naturalnego smaku potraw i prawie wszystkich substancji odzywczych. W ten sposób mozna gotowac mieso, wedliny, warzywa i ryby, bez potrzeby stosowania wody, a takze bez dodatków tluszczowych.