Brak danych
4 czesciowy pakiet garnków do gotowania na parze KLAUSBERG bazujacy na garnku 5.0L / O24cm. Pakiet stworzony z wysokiej jakosci stali nierdzewnej. Zastosowana stal sklada sie z najlepszej jakosci...
Prezentowana oferta sklepu GarnkiSwiata.pl teoretycznie jest najlepszą ceną (149,00) w internecie. Propozycja nie uwzględnia kosztów wysyłki, dlatego przed zakupem dokładnie przeczytaj warunki dostawy.
4 czesciowy zestaw garnków do gotowania na parze KLAUSBERG bazujacy na garnku 5.0L / O24cm. Zestaw wytworzony z wysokiej jakosci stali rdzoodpornej. Wykorzystana stal sklada sie z najkorzystniejszej jakosci stopu powszechnie wykorzystywanego w swiatowej klasy produktach, co zapewnia jej wysoka niepodatnosc na korozje, a także niezwykle dobra wytrzymalosc.
użyty material umozliwia szybkie podgrzanie potraw i poprzez dluzszy czas utrzymuje cieplo. Produkt dopasowany do gotowania na kuchenkach indukcyjnych, gazowych, elektrycznych, ceramicznych i halogenowych.
Mozna go bezpiecznie myc w zmywarkach. Pakiet jest latwy w utrzymaniu czystosci.Garnki posiadaja nienagrzewajace sie uchwyty.Dno akutermiczne, 5-warstwowe.Pokrywka w komplecie. Akutermiczne dno garnka posiada specjalna warstwe aluminiowa, która ulatwia magazynowanie oraz równomierne rozprowadzanie ciepla.
Scianki garnka nagrzewaja sie duzo wolniej niz dno, co umozliwia wlasciwa cyrkulacje wilgotnego powietrza wewnatrz garnka, pozwalajac na gotowanie w temperaturze nizszej od temperatury wrzenia. Takie warunki cieplne pozwalaja zachowac w potrawach mineraly, witaminy i wartosci odzywcze.
Pokrywa szczelnie przykrywa wklady, tak by para wodna nie wydostawala sie na zewnatrz lecz skraplala do wewnatrz garnka. Sklad zestawu: - 1 x garnek bazowy 5,0L / O24 x 11,5cm - 2 x wklad parowy - 1 x szklana pokrywa Zestawy do gotowania na parze zalecane sa dla wszystkich którzy chca sie zdrowo sie odzywiac w ramach diety niskotluszczowej, dla majacych problemy z przewodem pokarmowym (wrzodowcy, zaburzenia watroby i trzustki), a także dla wszelkich pragnacych sie odchudzic.
w porównaniu do innych metod gotowania, ta zezwala na zachowanie naturalnego smaku potraw i prawie wszystkich substancji odzywczych. W ten sposób mozna gotowac mieso, wedliny, warzywa i ryby, bez zapotrzebowania stosowania wody, a takze bez dodatków tluszczowych.