Brak danych
4 czesciowy zestaw garnków do gotowania na parze KLAUSBERG bazujacy na garnku 4.0L / O22cm. Zestaw wytworzony z wysokiej jakosci stali rdzoodpornej. Wykorzystana stal sklada sie z...
Prezentowana oferta sklepu GarnkiSwiata.pl teoretycznie jest najlepszą ceną (129,00) w internecie. Propozycja nie uwzględnia kosztów wysyłki, dlatego przed zakupem dokładnie przeczytaj warunki dostawy.
4 czesciowy komplet garnków do gotowania na parze KLAUSBERG bazujacy na garnku 4.0L / O22cm. Pakiet wytwarzany z wysokiej jakosci stali nierdzewnej. Wykorzystana stal sklada sie z najkorzystniejszej jakosci stopu powszechnie wykorzystywanego w swiatowej klasy produktach, co zagwarantuje jej wysoka opornosc na korozje oraz szczególnie dobra wytrzymalosc.
wykorzystany material umozliwia szybkie podgrzanie potraw i poprzez dluzszy czas utrzymuje cieplo. Artykuł dostosowany do gotowania na kuchenkach indukcyjnych, gazowych, elektrycznych, ceramicznych i halogenowych.
Mozna go bezpiecznie myc w zmywarkach. Komplet jest latwy w utrzymaniu czystosci.Garnki posiadaja nienagrzewajace sie uchwyty.Dno akutermiczne, 5-warstwowe.Pokrywka w zestawie. Akutermiczne dno garnka ma specjalna warstwe aluminiowa, która ulatwia magazynowanie, a także równomierne rozprowadzanie ciepla.
Scianki garnka nagrzewaja sie duzo wolniej niz dno, co umozliwia wlasciwa cyrkulacje wilgotnego powietrza wewnatrz garnka, pozwalajac na gotowanie w temperaturze nizszej od temperatury wrzenia. Takie warunki cieplne pozwalaja zachowac w potrawach mineraly, witaminy i wartosci odzywcze.
Pokrywa szczelnie przykrywa wklady, tak żeby para wodna nie wydostawala sie na zewnatrz ale skraplala do wewnatrz garnka. Sklad zestawu: - 1 x garnek bazowy 4,0L / O22 x 11cm - 2 x wklad parowy - 1 x szklana pokrywa Zestawy do gotowania na parze zalecane sa dla wszelkich którzy chca sie zdrowo sie odzywiac w ramach diety niskotluszczowej, dla majacych problemy z przewodem pokarmowym (wrzodowcy, zaburzenia watroby i trzustki) i dla wszelkich pragnacych sie odchudzic.
w kontraście do innych metod gotowania, ta umożliwia zachowanie naturalnego smaku potraw i prawie wszelkich substancji odzywczych. W ten sposób mozna gotowac mieso, wedliny, warzywa i ryby, bez zapotrzebowania stosowania wody, a takze bez dodatków tluszczowych.