Brak danych
3 czesciowy komplet garnków do gotowania na parze KLAUSBERG bazujacy na garnku 2.5L / O18cm. Pakiet produkowany z wysokiej jakosci stali nierdzewnej. Wykorzystana stal sklada sie z...
Prezentowana oferta sklepu GarnkiSwiata.pl teoretycznie jest najlepszą ceną (89,00) w internecie. Propozycja nie uwzględnia kosztów wysyłki, dlatego przed zakupem dokładnie przeczytaj warunki dostawy.
3 czesciowy zestaw garnków do gotowania na parze KLAUSBERG bazujacy na garnku 2.5L / O18cm. Komplet wytwarzany z wysokiej jakosci stali rdzoodpornej. Wykorzystana stal sklada sie z najkorzystniejszej jakosci stopu powszechnie wykorzystywanego w swiatowej klasy produktach, co zapewnia jej wysoka opornosc na korozje oraz szczególnie dobra wytrzymalosc.
użyty material umozliwia szybkie podgrzanie potraw i poprzez dluzszy czas utrzymuje cieplo. Artykuł dopasowany do gotowania na kuchenkach indukcyjnych, gazowych, elektrycznych, ceramicznych i halogenowych.
Mozna go bezpiecznie myc w zmywarkach. Zestaw jest latwy w utrzymaniu czystosci.Garnki posiadaja nienagrzewajace sie uchwyty.Dno akutermiczne, 5-warstwowe.Pokrywka w pakiecie. Akutermiczne dno garnka ma specjalna warstwe aluminiowa, która ulatwia magazynowanie oraz równomierne rozprowadzanie ciepla.
Scianki garnka nagrzewaja sie duzo wolniej niz dno, co umozliwia wlasciwa cyrkulacje wilgotnego powietrza wewnatrz garnka, pozwalajac na gotowanie w temperaturze nizszej od temperatury wrzenia. Takie warunki termiczne pozwalaja zachowac w potrawach mineraly, witaminy i wartosci odzywcze.
Pokrywa szczelnie przykrywa wklady, tak by para wodna nie wydostawala sie na zewnatrz lecz skraplala do wewnatrz garnka. Sklad zestawu: - 1 x garnek bazowy 2,5L / O18 x 9cm - 1 x wklad parowy - 1 x szklana pokrywa Zestawy do gotowania na parze zalecane sa dla wszelkich którzy chca sie zdrowo sie odzywiac w ramach diety niskotluszczowej, dla majacych problemy z kablem pokarmowym (wrzodowcy, zaburzenia watroby i trzustki) i dla wszystkich pragnacych sie odchudzic.
w porównaniu do innych metod gotowania, ta zezwala na zachowanie naturalnego smaku potraw i prawie wszystkich substancji odzywczych. W ten sposób mozna gotowac mieso, wedliny, warzywa i ryby, bez zapotrzebowania używania wody, a takze bez dodatków tluszczowych.