Brak danych
4 czesciowy zestaw garnków do gotowania na parze KLAUSBERG bazujacy na garnku 2.5L / O18cm. Zestaw tworzony z wysokiej jakosci stali rdzoodpornej. Użyta stal sklada sie z najlepszej jakosci stopu...
Prezentowana oferta sklepu GarnkiSwiata.pl teoretycznie jest najlepszą ceną (119,90) w internecie. Propozycja nie uwzględnia kosztów wysyłki, dlatego przed zakupem dokładnie przeczytaj warunki dostawy.
4 czesciowy pakiet garnków do gotowania na parze KLAUSBERG bazujacy na garnku 2.5L / O18cm. Komplet wytwarzany z wysokiej jakosci stali rdzoodpornej. Użyta stal sklada sie z najkorzystniejszej jakosci stopu powszechnie wykorzystywanego w swiatowej klasy produktach, co zagwarantuje jej wysoka niepodatnosc na korozje, a także niezwykle dobra wytrzymalosc.
wykorzystany material umozliwia prędkie podgrzanie potraw i poprzez dluzszy czas utrzymuje cieplo. Artykuł dopasowany do gotowania na kuchenkach indukcyjnych, gazowych, elektrycznych, ceramicznych i halogenowych.
Mozna go bezpiecznie myc w zmywarkach. Zestaw jest latwy w utrzymaniu czystosci.Garnki posiadaja nienagrzewajace sie uchwyty.Dno akutermiczne, 5-warstwowe.Pokrywka w zestawie. Akutermiczne dno garnka ma specjalna warstwe aluminiowa, która ulatwia magazynowanie i równomierne rozprowadzanie ciepla.
Scianki garnka nagrzewaja sie duzo wolniej niz dno, co umozliwia wlasciwa cyrkulacje wilgotnego powietrza wewnatrz garnka, pozwalajac na gotowanie w temperaturze nizszej od temperatury wrzenia. Takie warunki cieplne pozwalaja zachowac w potrawach mineraly, witaminy i wartosci odzywcze.
Pokrywa szczelnie przykrywa wklady, tak by para wodna nie wydostawala sie na zewnatrz lecz skraplala do wewnatrz garnka. Sklad zestawu: - 1 x garnek bazowy 2,5L / O18 x 9cm - 2 x wklad parowy - 1 x szklana pokrywa Zestawy do gotowania na parze zalecane sa dla wszystkich którzy chca sie zdrowo sie odzywiac w ramach diety niskotluszczowej, dla majacych problemy z kablem pokarmowym (wrzodowcy, zaburzenia watroby i trzustki), a także dla wszystkich pragnacych sie odchudzic.
w kontraście do innych metod gotowania, ta pozwala na zachowanie naturalnego smaku potraw i prawie wszystkich substancji odzywczych. W ten sposób mozna gotowac mieso, wedliny, warzywa i ryby, bez zapotrzebowania używania wody, a takze bez dodatków tluszczowych.