Brak danych
Forma do pieczenia pizzy, tarty, ciast warstwą "non-stick" producenta SNB Średnica: 27,5 cm Producentem jest polska marka SNB. Foremki są pokryte specjalną warstwą ochronną - powłoką...
Niestety na chwilę obecną w żadnym monitorowanym sklepie nie znaleźliśmy powyższego produktu. Zapraszamy za jakiś czas
Forma do pieczenia pizzy, tarty, ciast warstwą "non-stick" marki SNB Średnica: 27,5 cm Producentem jest polska marka SNB. Foremki są pokryte specjalną warstwą ochronną - powłoką "non-stick", która zapobiega przywieraniu.
nadzwyczajnie sprawdzają się w przygotowaniu pysznych domowych wypieków. Doskonała do przygotowania np. Babeczek, tarty. Optymalne produkty do pieczenia sprawiają iż przygotowanie wypieków sprawia jeszcze więcej przyjemności, oferowane w aukcji foremki są świetnym wyborem.
trafne wyprofilowanie pomoże w realizacji pysznych domowych wypieków. Foremka jest łatwa w utrzymaniu czystości. Informacje technologiczne: wymiary: Średnica: Ø 27,5 cm Kolor: czarny Materiał: niskowęglowa blacha pokryta nieprzywieralną warstwą "non-stick" O produkcie: - produkt ma świadectwo jakości zdrowotnej.
- asygnowane do użytkowania w piekarnikach gazowych i elektrycznych. - Nie używać w zmywarkach i mikrofalówkach. - Wyrób z wytrzymałej stali. - powierzchnie wewnętrzne formy przed pieczeniem powinny być wysuszone i posmarowane tłuszczem - powłoka non-stick zniża przyczepność, a przez to upraszcza wyjmowanie ciasta po upieczeniu i mycie naczynia po użyciu.
- Przed wykorzystaniem umyć, wysuszyć i posmarować tłuszczem wewnętrzną powierzchnię. - Nie stosować ostrych przedmiotów mogących uszkodzić powierzchnię. - Po wykorzystywaniu umyć i wysuszyć. - Unikać gwałtownych zmian temperatury: maksymalna temperatura to 230°C Ważne zalecenia przy używaniu tortownic: w sytuacji sporządzanych na zimno produktów z galaretką, masę żelującą wlewać do tortownicy w ostatniej fazie jej żelowania, tj.
gdy osiągnie gęstą konsystencję. By uniknąć wyciekania tłuszczu zaleca się używanie papieru do pieczenia.